Hotel Tosca***

Blanická 10, Praha 2
www.hotel-tosca.cz/  

Ceny

Jednolůžkový pokoj 1890 Kč
Dvoulůžkový pokoj 1890 Kč

Pokoje

Všech 38 pokojů je vybaveno vlastní koupelnou s vysoušečem vlasů, mini-barem, bezpečnostní schránkou, satelitní TV, telefonem s přímou volbou. Wi-Fi připojení na internet je k dispozici v každém pokoji. Všechny pokoje jsou nekuřácké.

Služby

Hotel má kamerový systém instalovaný v chodbách, na parkovišti a ve vstupní hale pro lepší bezpečnost hotelových hostů. Nachází se zde přímý bezbariérový vstup do recepce a lobby baru. Nabízí služby pro obchodníky, možnost využití směnárny, praní prádla, žehlení, prkno a žehlička na vyžádání, parkovací místo k dispozici, hotel zajišťuje transfery.

Poloha

Tento hotel se nachází v centru Královských Vinohrad v bezprostřední blízkosti centra Prahy u Náměstí Míru. Díky vynikající poloze, dopravní dostupnosti a možnosti parkování je hotel ideálním místem pro ubytování individuálních turistů i skupin.

Jak se dostat na místo konání kongresu

Při výstupu z hotelu se vydáte doprava ulicí Blanická, poté téměř hned doleva ulicí Korunní, která Vás dovede přímo na Náměstí Míru. Národní dům se nachází za kostelem Sv. Ludmily po pravé straně. Cesta cca 4 minuty chůze..

Fotky

Zpět na stránku s informacemi o ubytování  
Generální partner

Partneři

Mediální partner