Ubytování

Společnost GUARANT International (dále uvedena jako sekretariát kongresu) byla ustanovena oficiálním zprostředkovatelem ubytování pro účastníky XVII. kongresu České Ortodontické Společnosti (ČOS 2016) a bude zajišťovat všechny související záležitosti.

Pro účastníky kongresu je zajištěno ubytování různých kategorií za zvýhodněné ceny v ubytovacích zařízeních v blízkosti Národního domu na Vinohradech.

Seznam hotelů

Hotel Kategorie Cena v Kč SGL Cena v Kč DBL Vzdálenost *)
Ametyst    - !) **** 2890 3170 9 minut
Downtown    - !) **** 2540 2540 9 minut
Green garden    - !) **** 2750 3170 11 minut
Ankora    - !) *** 2400 2400 10 minut
Claris (21.-23.9.)  - **)nevratné  *** Vyprodáno Vyprodáno 4 minuty
Claris (23.-24.9.)  - **)nevratné  *** Vyprodáno Vyprodáno 4 minuty
Tosca   *** Vyprodáno Vyprodáno 4 minuty

!) POZOR - poslední volné pokoje.

*) Vzdálenost hotelu od místa konání akce. Je uveden čas pro pěší přesun.

**) nevratné - V případě non-refundable rezervací vyžaduje Guarant od klienta obratem 100% předplatbu a na tyto rezervace jsou pak aplikovány 100% storno podmínky bez možnosti jakékoliv úpravy rezervace (ve výjimečných případech je projednávána možnost bezplatné změny rezervace s hotelem). Tyto rezervace budou v rooming listu viditelně označeny, aby nedošlo k záměně s rezervacemi se standardními (flexibilními) podmínkami.

Všechny výše uvedené ceny jsou za pokoj a noc včetně snídaně a 15% DPH. V případě, že by před začátkem kongresu nastala změna sazby DPH, sekretariát kongresu automaticky změní cenu Vašeho ubytování a následně Vás bude o této změně písemně informovat.

Cena ubytování není zahrnuta v registračním poplatku.

Skupinové rezervace

Pro skupinové rezervace kontaktujte, prosím, sekretariát kongresu na e-mailové adrese COS2016@guarant.cz  , telefonicky +420 284 001 444 nebo faxem +420 284 001 448.

Jak si rezervovat ubytování

K rezervaci ubytování využijte prosím on-line ubytovací formulář  .

On-line ubytovací formulář je přístupný pouze s heslem. Jednoduše vyplňte prosím formulář s osobními údaji a heslo Vám bude automaticky zasláno. Vaše heslo je totožné pro všechny on-line formuláře.

Požadavky na rezervace budou zpracovávány v pořadí, v jakém budou na sekretariát kongresu přicházet. Vzhledem k velké poptávce a skutečnosti, že množství pokojů je limitováno, rezervujte si prosím pokud možno své ubytování co nejdříve.

Všechny výše uvedené ceny jsou za pokoj a noc včetně snídaně a 15% DPH. V případě, že by před začátkem kongresu nastala změna sazby DPH, sekretariát kongresu automaticky změní cenu Vašeho ubytování a následně Vás bude o této změně písemně informovat.

Potvrzení ubytování

Aby byla Vaše rezervace v uvedených hotelech garantována, je potřebné uhradit částku za první noc pobytu. Po obdržení platby za 1. noc Vám bude Vaše rezervace potvrzena e-mailem. Zbývající částku pak uhradíte v hotelu při Vašem příjezdu nebo odjezdu.

Částku za první noc pobytu je potřeba uhradit do 22. 08. 2016.

Další náklady spojené s pobytem (televize, minibar, parkovné atd.) musí být zaplaceny účastníkem při odjezdu z hotelu na hotelové recepci. Hotel může po účastníkovi požadovat garanci těchto dalších nákladů formou autorizace na platební kartě při příjezdu na recepci nebo formou složení depozitu v hotovosti.

Zrušení ubytování, změny a vrácení úhrady za ubytování

Všechny změny týkající se rezervace ubytování, nebo její případné zrušení musí být zaslány písemně faxem na číslo (+420) 284 001 448 nebo e-mailem na adresu COS2016@guarant.cz  . Telefonické změny nebo storna nebudou akceptovány.

Za datum zrušení objednaných služeb se považuje datum doručení písemného vyrozumění na sekretariát kongresu.

Případné vrácení úhrad bude řešeno po skončení kongresu.

Prosíme účastníky kongresu, aby v případě jakýchkoliv změn nekontaktovali samotný hotel, ale obraceli se výhradně na sekretariát kongresu, který veškeré změny vyřizuje.

Storno podmínky

V případě zrušení nebo zkrácení hotelové rezervace budou platit následující stornopodmínky:

Datum zrušení rezervace Storno poplatek
Zrušení rezervace před a včetně 22. 08. 2016 vrácení celé částky za hotelovou rezervaci (po odečtení manipulačního poplatku 150 Kč)
Zrušení rezervace po termínu 22. 08. 2016 storno poplatek ve výši jedné noci
Nedojezd storno poplatek ve výši jedné noci
Zkrácení pobytu po „check-inu“ 100% ze zrušeného objemu pokojonocí

V případě nedojezdu bude Vaše rezervace držena do 12:00 hod následujícího dne, poté bude Vaše rezervace zrušena. Informujte proto, prosím, sekretariát kongresu o případné změně Vašeho příjezdu v dostatečném časovém předstihu.

Změna termínu příjezdu je možná do 2 dnů před příjezdem, jinak bude za nedojezd účtován storno poplatek ve výši jedné noci. Změny rezervací vyřizuje sekretariát kongresu do 20. září 2016 nebo až na registrační přepážce v místě konání.

Poznámka: za vrácení nákladů spojených s ubytováním si vyhrazujeme právo účtovat poplatek ve výši 150 Kč.

Platební podmínky

Ubytování musí být uhrazeno v Kč a to bankovním převodem nebo platební kartou.

Platba bankovním převodem je možná pouze do 1.9.2016. Po tomto termínu bude možné platit pouze platební kartou (prostřednictvím on-line platebního systému  

Bankovní převod

Bankovní údaje Vám budou zaslány do 3 pracovních dnů od vyplnění registrace.

Upozornění: Poplatky banky příkazce jsou hrazeny příkazcem, poplatky banky příjemce platby jsou hrazeny příjemcem.

Platební karta

Účastníci mají možnost platit platebními kartami MasterCard/Eurocard, Visa a Diners Club. .

Pro platbu platební kartou můžete využít on-line platební systém  

Generální partner

Partneři

Mediální partner