Hotel Ametyst ****

Jana Masaryka 11, Praha 2
www.hotelametyst.com  

Ceny

Jednolůžkový pokoj 2890 Kč
Dvoulůžkový pokoj 3170 Kč

Pokoje

Hotel Ametyst nabízí 8 jednolůžkových, 69 dvoulůžkových a 7 třílůžkových pokojů, z nichž 16 je nekuřáckých a jeden je speciálně vybaven pro tělesně postižené. Všech 84 pokojů má vlastní koupelnu a WC, satelitní a placenou TV, mini-bar, elektronický trezor a telefon.

Služby

Hlídání dětí, bar, business centrum, půjčovna aut, výtah, směnárna, vysoušeč vlasů, prádelna, konferenční místnosti, parkoviště, restaurace, pokojová služba, sauna, solarium, garážové parkování, místní kyvadlová doprava, poštovní služby, novinový stánek, venkovní parkoviště, trezor, čištění bot, sauna, solárium, masáže, okružní jízdy, průvodcovské služby.

Poloha

Hotel se nachází v centru Prahy, v klidné části Vinohrad. Vzdálenost od Václavského náměstí je do 10 minut chůze, snadný přístup k městské dopravě - stanice metra se nachází jen 4 minuty a zastávka tramvaje 2 minuty chůze od hotelu.

Jak se dostat na místo konání kongresu

Přibližně 9 minut chůze na konec ulice Belgická, která vede po pravé straně hotelu přímo k Náměstí Míru. Národní dům se nachází za kostelem sv. Ludmily po pravé straně.

Fotky

Zpět na stránku s informacemi o ubytování  
Generální partner

Partneři

Mediální partner