Ankora ***+

Kateřinská 42, Praha 2
www.hotelankora.cz  

Ceny

Jednolůžkový pokoj 1700 Kč
Dvoulůžkový pokoj 1800 Kč

O hotelu

Ankora Hotel Praha ***+ jistě potěší všechny ty, co obdivují současný moderní design a zároveň ocení výhodnou polohu v centru Prahy v pěší dostupnosti do 10 minut na Václavské a Staroměstské náměstí. Do dalších částí Prahy se hosté pohodlně dostanou rychlým spojením metrem nebo tramvají. Zastávky městské dopravy jsou od hotelu vzdáleny 2 minuty pěšky.

Benefity pro rezervace pres GUARANT International

Připojení k internetu zdarma, Ovoce a voda na pokoji při příjezdu, Kupón se slevou 10% na všechny služby hotelu Relax & Beauty, Early Check-in, Late Check-in zdarma – v závisloti na obsazenosti hotelu, Pro rezervace na 4 noci a více bude poskytnuta sleva ve výši 50% ze základní ceny z poslední noci - v případě zkrácení pobytu nebude sleva poskytnuta.

Pokoje

Hotelové Art Deco pokoje jsou vybavené automatickou klimatizací s možností ruční korekce na pokojích. Vytápění pokojů je řešeno originálními velkoplošnými topidly zabudovanými v obrazech. V pokojích je umístěn minibar, instalován vysokorychlostní internet, LCD/TV SAT a telefon s přímou provolbou. K bezpečnosti hostů přispívají hlásiče dýmu (požáru) a kartový dveřní systém.

Služby

Vlastní hotelové podzemní garáže, restaurace a lobby bar.

Jak se dostat do hotelu Corinthia

Ze stanice metra I. P. Pavlova (linka C), která je vzdálena jen 1 minutu chůzí od hotelu, jeďte 1 zastávku do stanice metra Vyšehrad. Corinthia Hotel Prague se nachází vedle této stanice metra. Cesta trvá asi 5 minut.

Fotky

Generální partneři
Partneři