Prezidentský večer


Na PREZIDENTSKÉM VEČERU letos nesmíte chybět, protože tam bude také JAMES BOND. Celý páteční večer v klubu Brick house v Dolní oblasti Vítkovic bude koncipován v duchu tohoto slavného agenta Jejího Veličenstva. O dokonalou zábavu se postará kapela YesBlues. Nezapomeňte tedy na perfektně padnoucí smoking či rafinované šaty ve stylu Bond Girl. Mezi hosty na večírku bychom rádi přivítali nejen ortodontisty, ale také ostatní zubní lékaře, pro které je následně připraven bohatý sobotní interdisciplinární program.

OSTRAVA - BRICK HOUSE - DOLNÍ OBLAST VÍTKOVICE

7. října 2022 od 19:30 hodin.

VEČÍREK PRO ASISTENTKY, HYGIENISTKY A ZUBNÍ TECHNIKY


Večírek je tradičně připraven na čtvrteční večer. V 19 hodin večer otevře své brány proslulý ostravský podnik Garage Club v Ostravě-Martinově. K tanci i poslechu zahraje na úvod seskupení Legendy se vrací, které pod vedením textaře a moderátora Petra Šišky zahraje ty největší světové hity. Zbytek večera se ponese v duchu rock & rollu, a nezapomeňte se na to stylově obléknout! Na pódium se postaví legendární band zpěváka, tanečníka a konferenciéra Marcela Woodmana. Těšit se můžete na ty největší rock & rollové pecky.

OSTRAVA MARTINOV - GARAGE CLUB

6. října 2022 od 19:30 hodin.

Run for Fun


aneb běžíme pro radost a dobrou věc společně s českým reprezentantem v lehké atletice a účastníkem Olympijských her v Pekingu Stanislavem Sajdokem!

OSTRAVA - DOLNÍ OBLAST VÍTKOVICE

5. října 2022 od 17:00 hodin.

Přijďte si užít originální prohlídku dominant unikátní architektonické části Ostravy, v rytmu zahřívacího běhu a ve společnosti skvělých sportovců, manželů Sajdokových. Zuzana, někdejší skvělá slovenská běžkyně a dnes renomovaná fyzioterapeutka, Vás zasvětí do základů správného běhu a Stanislav, několikanásobný mistr České republiky v běhu na 110 m překážek, účastník mistrovství Evropy, mistrovství světa i olympijských her, Vám představí např. Bolt Tower, nejvýše položenou kavárnu a vyhlídku široko daleko, jejímž hostem byl i legendární Jamajčan Usain Bolt. Představí Vám také vyhlášený Nohavicův klub Heligonka, místo, kde se každoročně schází desetitisíce fanoušků na Colours of Ostrava. Historii, která na Vás dýchne z Malého světa techniky tzv. U6 i budoucnost Velkého světa techniky, či naprosto unikátní koncertní sál Gong, vsazený do prostor bývalého plynojemu.

Po zhruba dvaceti minutové rozcvičce budou ti soutěživější moci změřit své síly v ostrém běžeckém závodě. Kromě občerstvení a upomínkových předmětů pro všechny, či vavřínů a cen pro ty nejlepší, nebude chybět ani sebeuspokojení z pohybu a hlavně finančního daru pro mladé atletické talenty Moravskoslezského kraje v podobě celkové částky startovného RUN FOR FUN. Investice do startovného ve výši 300,- tak bude kvalitně zhodnocena.

Odstartujme společně náš KONGRES v dobré fyzické kondici a s ještě lepším srdcem na pravém místě!!!


• Místo
Ostrava, Dolní oblast Vítkovice
• Délka okruhu
4.5km
• 16:10 - 16:30
vyzvednutí startovních čísel
(Parkoviště u BoltTower)
• 16:30
Prohlídka trati s rozcvičkou
• 17:00
START závodů
• 18:00
Vyhlášení vítězů