HOTELY

Angelo Hotel Pilsen

Kategorie: ****
Pokoje: Hotel Angelo nabízí 144 pokojů. Všechny pokoje jsou vybaveny individuálně nastavitelnou klimatizací, telefonem s přímou volbou, širokopásmovým internetem, satelitní TV, DVD přehrávačem, TV s plochou obrazovkou, radiem, kouřovým detektorem, mini-barem a trezorem se zásuvkou pro dobíjení notebooku. V prostorných koupelnách se nachází sprchový kout s nastavitelnou masážní hlavicí nebo vana, vysoušeč vlasů, vyhřívání podlahy a kosmetické potřeby. K dispozici jsou 2 pokoje pro handicapované hosty a nekuřácké pokoje.
Restaurace: Hotelová restaurace Sunlight nabízí českou a mezinárodní kuchyni. Pro příjemné posezení je zde Jazz bar.
Služby: Fitness centrum se saunou, párou a wellness barem, expresní check-out, podzemní parkování, prádelna, čistírna, limousine service a 24 hodinová směnárna.
Umístění: Hotel se nachází naproti proslulému pivovaru Plzeňský Prazdroj a 300 metrů od vlakového nádraží.
Adresa: U Prazdroje 6, Plzeň
Jak se dostat do AHP: Angelo Hotel Pilsen je místem konání kongresu.
Web: www.angelo-pilsen.cz
ANGELO HOTEL PILSEN
ANGELO HOTEL PILSEN
ANGELO HOTEL PILSEN
ANGELO HOTEL PILSEN
ANGELO HOTEL PILSEN
ANGELO HOTEL PILSEN

Primavera Hotel & Congress Centre

Kategorie: ****
Pokoje: Hotel Primavera je moderní, nově vybudovaný hotel, který nabízí ubytování v celkem 87 dvoulůžkových klimatizovaných pokojích (všechny s možností uspořádání twin nebo double, postele velikosti "queen size"). Všechny pokoje jsou vybavené LCD TV, některé s možností přijímat satelitní programy, radiem, telefonem s přímou volbou, internetem (ISDN a WI-FI zdarma, vysokorychlostní internet zdarma), minibarem, bezpečnostním sejfem a koupelnou s vanou, sprchou a bidetem. Celý hotel i pokoje jsou vybaveny řízenou klimatizací.
Restaurace: Součástí hotelu Primavera je i restaurace Primavera s venkovní terasou, vinárna-bar a café.
Služby: Směnárna, rezervace vstupenek na kulturní akce, průvodcovské služby, fax, kopírování a tisk na recepci, taxislužba, praní a žehlení prádla a květinový servis.
Umístění: Hotel je umístěn v městské čtvrti Plzeň-Bručná, ne však daleko od centra města.
Adresa: Nepomucká 1058/128, Plzeň
Jak se dostat do AHP: Hotel Primavera je vzdálen asi 2 minuty pěší chůze od autobusové a trolejbusové zastávky Čechurov, Rozcestí, odkud je možné využít linku trolejbusu číslo 13 do zastávky U Prazdroje. Zastávka U Prazdroje je od místa konání kongresu Angelo Hotel Pilsen vzdálena 1 minutu pěší chůzí. Předpokládaná doba cesty je 20 minut.
Web: www.primaverahotel.cz
PRIMAVERA HOTEL & CONGRESS CENTRE
PRIMAVERA HOTEL & CONGRESS CENTRE
PRIMAVERA HOTEL & CONGRESS CENTRE
PRIMAVERA HOTEL & CONGRESS CENTRE
PRIMAVERA HOTEL & CONGRESS CENTRE
PRIMAVERA HOTEL & CONGRESS CENTRE

Astory hotel

Kategorie: ****
Pokoje: Nově zrekonstruovaný hotel Astory nabízí módní stylové ubytování v 31 prostorných pokojích s originálním design nábytkem, LCD televizí, telefonem s přímou volbou, internetovým připojením, minibarem, sejfem a individuálně ovládanou klimatizací.
Restaurace: K dispozici je hotelová restaurace Cabinet Restaurant a Boutique café.
Služby: Recepce nonstop, možnost využití faxu, hotelový transfer, bezbariérový přístup, možnost zajištění sportovní a rekondiční masáže.
Umístění: Hotel se nachází 5 min pěšky od centra města.
Adresa: Nádražní 26, Plzeň
Jak se dostat do AHP: Hotel Astory se nachází 2 minuty chůze od místa konání kongresu Angelo Hotel Pilsen.
Web: www.astory.cz
ASTORY HOTEL
ASTORY HOTEL
ASTORY HOTEL
ASTORY HOTEL
ASTORY HOTEL
ASTORY HOTEL

Hotel Central

Kategorie: ****
Pokoje: Hotel Central nabízí ubytování v 50 dvoulůžkových a 22 jednolůžkových pokojích. V pokojích je sprchový kout, některé koupelny mají kromě sprchového koutu také vanu. Všechny pokoje mají telefon, minibar, trezor, WiFi internetové připojení a televizi s příjmem českých i zahraničních kanálů.
Restaurace: Hotelová nekuřácká restaurace nabízí českou a mezinárodní kuchyni. Pro příjemné posezení je zde i nekuřácká kavárna Café Central.
Služby: Wellness centrum, posilovna, praní a žehlení prádla, etážový servis, WiFi internetové připojení zdarma.
Umístění: Hotel se nachází v centru města, na Náměstí Republiky.
Adresa: Náměstí Republiky 358/33, Plzeň
Jak se dostat do AHP: Hotel Central se nachází 14 minut chůze od místa konání kongresu Angelo Hotel Pilsen.
Web: www.central-hotel.cz
HOTEL CENTRAL
HOTEL CENTRAL
HOTEL CENTRAL
HOTEL CENTRAL
HOTEL CENTRAL
HOTEL CENTRAL

Best Western Hotel TREND

Kategorie: ***
Pokoje: Hotel TREND nabízí celkem 36 pokojů. Pokoje jsou vybaveny LCD televizí se satelitním příjmem, minibarem, vysokorychlostním internetem, telefonem s přímou volbou, trezorem a koupelnou s WC, sprchovým koutem či vanou a vysoušečem vlasů.
Restaurace: Lobby bar je hostům k dispozici až do pozdních nočních hodin. Snídaně jsou servírovány ve společenské místnosti.
Služby: Parkování v areálu hotelu či v podzemní garáži, kancelářské služby, rezervace vstupenek na kulturní a jiné akce, taxi, úschova zavazadel, buzení po telefonu, prodej suvenýrů.
Umístění: V těsné blízkosti hotelu se nachází zábavní a nákupní centrum Plaza, multikino, mnoho restaurací, Avalon Business Center a historické jádro města.
Adresa: Kovářská 13a, Plzeň
Jak se dostat do AHP: BW Hotel TREND je vzdálen cca 2 minuty chůze od autobusové zastávky Divadlo J. K. Tyla, odkud je možné využít linky č. 28 do zastávky u Prazdroje, která se nachází 1 minutu chůze od místa konání kongresu Angelo Hotel Pilsen. Předpokládaná doba cesty je 10 minut.
Web: www.trend-hotel.cz
BEST WESTERN HOTEL TREND
BEST WESTERN HOTEL TREND
BEST WESTERN HOTEL TREND
BEST WESTERN HOTEL TREND
BEST WESTERN HOTEL TREND
BEST WESTERN HOTEL TREND

Ibis Hotel Plzeň

Kategorie: ***
Pokoje: Ibis Hotel Plzeň nabízí svým hostům k dispozici 130 příjemných, plně klimatizovaných pokojů Ibis nové generace. Součástí každého hotelového pokoje je koupelna se sprchovým boxem, WC, telefon s přímou volbou, WiFi připojení, LCD TV s plug&play připojením a rádiem, služba buzení a další.
Restaurace: Hostům je k dispozici moderní plně klimatizovaná restaurace Sud & Cie, která nabízí speciality italské a české kuchyně a Lobby bar.
Služby: Minigolf, hlídané parkoviště, kancelářské služby, zprostředkovatelské sportovní a kulturní služby, prádelna.
Umístění: Hotel je situován ve čtvrti Borská pole v blízkosti sjezdu z dálnice D5, pohodlně dosažitelný z centra města.
Adresa: Univerzitní 65, Plzeň
Jak se dostat do AHP: Přímo před Hotelem Ibis se nachází autobusová a trolejbusová zastávka Borská Pole, Teslova, ze které je možné využít autobusovou linku číslo 29 do zastávky Doudlevce ETZ. Zde je nutné přestoupit na linku trolejbusu číslo 13 a vystoupit na zastávce U Prazdroje, která se nachází 1 minutu chůze od místa konání kongresu Angelo Hotel Pilsen. Předpokládaná doba cesty je 25 minut.
Web: www.hotelibisplzen.cz
IBIS HOTEL PLZEŇ
IBIS HOTEL PLZEŇ
IBIS HOTEL PLZEŇ
IBIS HOTEL PLZEŇ
IBIS HOTEL PLZEŇ
IBIS HOTEL PLZEŇ

Hotel Slovan

Kategorie: ***
Pokoje: Hotel má k dispozici 96 pokojů, které jsou vybaveny koupelnami s WC, telefonem s přímou volbou a TV.
Restaurace: Hotelová nekuřácká restaurace nabízí speciality české a mezinárodní kuchyně.
Služby: Klientům je k dispozici WiFi připojení k internetu ve všech prostorách hotelu, uzavřené parkoviště a směnárna.
Umístění: Hotel se nachází v historickém centru města Plzeň v parkové zóně v blízkosti význačných historických památek.
Adresa: Smetanovy sady 1, Plzeň
Jak se dostat do AHP: Hotel Slovan je vzdálen cca 4 minuty chůze od autobusové a trolejbusové zastávky U Práce, Americká, ze které je možné využít trolejbusovou linku číslo 16 do zastávky Gambrinus. Odsud je nutné využít trolejbusovou linku číslo 13 do zastávky U Prazdroje, která se nachází 1 minutu chůze od místa konání kongresu Angelo Hotel Pilsen. Předpokládaná doba cesty je 14 minut.
Web: hotelslovan.pilsen.cz
HOTEL SLOVAN
HOTEL SLOVAN
HOTEL SLOVAN

Hotel Victoria Plzeň

Kategorie: ***
Pokoje: Hotel Victoria Plzeň byl vybudován v roce 1992. Jedná se o renovovaný měšťanský dům ze začátku dvacátého století, který se nachází na kraji městského centra. Hotel je moderně a stylově zařízen a má k dispozici 56 pokojů. Pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením (vířivá vana nebo sprcha), LCD, rádio, lednička, telefon s přímou volbou, trezor, vysoušeč vlasů, připojení k internetu WiFi zdarma, 10 pokojů má balkon.
Restaurace: K dispozici je hotelová restaurace. Snídaně jsou realizovány formou studeného a teplého bufetu v hotelové restauraci spojené s barem.
Služby: Hlídané parkoviště, fitness centrum, sauna, masáže.
Umístění: Hotel se nachází 10 min pěšky od centra města.
Adresa: Borská 19, Plzeň
Jak se dostat do AHP: Hotel Victoria se nachází cca 3 minuty pěší chůzí od zastávky Jižní Předměstí, ze které je možné využít trolejbusovou linku číslo 16 do zastávky Gambrinus. Zde je nutné přestoupit na linku trolejbusu číslo 13 a vystoupit na zastávce U Prazdroje, která se nachází 1 minutu chůze od místa konání kongresu Angelo Hotel Pilsen. Předpokládaná doba cesty je 19 minut.
Web: www.hotel-victoria.cz
HOTEL VICTORIA PLZEŇ
HOTEL VICTORIA PLZEŇ
HOTEL VICTORIA PLZEŇ

Pension CITY

Kategorie: penzion
Pokoje: Penzion nabízí ubytování ve 12-ti pokojích. Standardní pokoje jsou vybaveny sprchou, umyvadlem, WC, telefonem a TV/SAT. Pokoje typu Economy mají sprchu na pokoji a vlastní toaletu umístěnou na chodbě. Klíče od ní má pouze host daného pokoje.
Restaurace: Snídaně jsou servírovány přímo v budově penzionu.
Služby: Bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, kopírovací a faxové služby, hotelová recepce 24/7, úschova zavazadel, buzení telefonem, hotelový sejf, taxislužba a parkování. Parkování je možné na parkovišti Pensionu CITY přímo před penzionem nebo v nově otevřeném parkovacím domě Na Rychtářce 2 minuty pěšky od penzionu.
Umístění: Hotel se nachází 5 min pěšky od centra města.
Adresa: Sady 5. května, Plzeň
Jak se dostat do AHP: Pension CITY se nachází 10 minut chůze od místa konání kongresu Angelo Hotel Pilsen.
Web: www.pensioncityplzen.cz
Pension CITY
Pension CITY
Pension CITY

Snažíme se o ohleduplný přístup k životnímu prostředí. Ke zpracování kongresových materiálů používáme recyklované a k přírodě šetrné materiály.

ČESKÁ ORTODONTICKÁ SPOLEČNOST

GENERÁLNÍ PARTNEŘI

3M Unitek
JPS Dentální výrobky

PARTNEŘI

Altis Group
ROD Praha

PARTNEŘI SEKCE PRO ZUBNÍ TECHNIKY

Dentamed
FORESTADENT

OSTATNÍ PARTNEŘI

SPIDER BAG

© design 2013 | Hanja.eu | webdesign Creative Studio